Wie we zijn

Prefab betonelementen voor cascobouw

MBS Cascobouw biedt u een breed scala aan mogelijkheden in de ruwbouwfase van een project binnen de cascobouw. Wij nemen een vooraanstaande positie in bij de productie en montage van diverse voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonelementen voor de bouw van casco’s. Wij leveren en monteren betoncasco’s voor onder andere zorginstellingen, scholen en universiteiten, bedrijfspanden en appartementencomplexen. Daarnaast zijn wij in het bijzonder actief binnen de sportwereld waar wij prefab zwembaden en casco’s voor topsportlocaties leveren. MBS Cascobouw is één van de weinige betonbouwers die een totaalconcept op de markt kan zetten en zelf kan monteren. Daarbij wordt de engineering van het betoncasco zelfstandig uitgevoerd onder minimaal categorie 5 van de Kiwa criteria 73-06.

De productie van de betoncasco’s vindt plaats op onze productielocatie (MBS Vianen). De prefab betonconstructies kunnen op de productielocatie worden voorzien van allerlei voorzieningen. Hierbij kan gedacht worden aan installaties, kozijnen en betonkernactivering. Het instorten van dergelijke voorzieningen vindt plaats in nauw overleg met de betrokken onderdelenleveranciers binnen de ruwbouw. Dit maakt ons tot een efficiënte projectmanager in grote en kleinere betonbouwprojecten.

Efficiënte planning, perfecte uitvoering

Of het nu gaat om de ruwbouw van middelgrote bedrijfspanden en kantoren of de prefab skeletbouw voor omvangrijke nieuwbouwprojecten, MBS Cascobouw zorgt in ketensamenwerking met haar partners en geselecteerde leveranciers voor een efficiënte planning en perfecte uitvoering. Kortom, wij zijn de partner, coördinator en uitvoerder voor de beste basis in prefab beton. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag kennis met u.

Indien u op zoek bent naar casco woningbouw verwijzen wij u graag naar ons zusterbedrijf MBS Hybrid Casco.

MBS Cascobouw maakt deel uit van de MBS Groep.

Volg MBS Cascobouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Cascobouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32172252
Btw-nummer: NL822336601B01