Nieuwbouw appartementen Alphen aan den Rijn

MBS Cascobouw verzorgt hier de engineering en plaatsing van de prefab beton. Onze productielocatie Vianen verzorgt alle prefab beton elementen.

In het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van Kerk en Zanen en nabij het station, ligt appartementengebouw Le Coupé. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van zeven woonlagen en een halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De 49 drie- en vierkamerappartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. De blikvanger van ieder appartement is een heerlijk zonnig, woningbreed terras.

MBS verzorgt de prefab beton voor L’ Arrivée Alpen aan den Rijn

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn, in de woonwijk Kerk en Zanen en nabij het station, wordt een prachtig nieuw project gerealiseerd, project L’ Arrivée. Twee schitterend vormgegeven, moderne gebouwen van zeven woonlagen met in ieder gebouw 49 drie- en vierkamerappartementen. De appartementen zijn gelegen boven de halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De appartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwappartement mag verwachten. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk. De blikvanger van ieder appartement is het heerlijk zonnige, woningbrede balkon, welke door de grote raampartij aan de ruime woonkamer wordt verbonden.

Volg MBS Cascobouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Cascobouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32172252
Btw-nummer: NL822336601B01