Appartementencomplexen

Zoals iedere aannemer merkt is er een enorme groei in de realisatie van appartementen complexen in Nederland ontstaan, en neemt het aantal grondgebonden woningen noodgedwongen af. MBS Cascobouw specialiseert zich al geruime tijd in het realiseren van appartementen complexen geheel, dan wel gedeeltelijk in Prefab beton.

Voor een opdrachtgever zijn er altijd beren op de weg als deze gevraagd wordt om een appartement in de hoogbouw te realiseren. MBS Cascobouw neemt het gehele ruwbouw traject over van de aannemer en verzorgd de realisatie van deze.

Vanaf de eerste aanbieding tot aan de oplevering van het ruwbouw traject trekt MBS de kar. Hierbij te denken aan de constructie, de engineering, de prefab beton vorm, productie, transport, montage en oplevering door middel van een “as build” documentatie.

MBS geeft in het ontwerp van de prefab ruimschoots de keuze in de diverse soorten toe te passen prefab beton oplossingen. Van constructieve verbindingen tot een massieve voorgespannen vloer, breedplaat of kanaalplaatvloer, als het constructief in het ontwerp past werken we met elkaar naar de meest economische oplossing toe. Berekend, en onderbouwt.

Samengevat is bouwen met MBS Cascobouw het volste vertrouwen dat de ruwbouw op de meest efficiënte manier, met vanuit de opdrachtgever minimale inspanningen gerealiseerd.

Appartementencomplexen
Appartementencomplexen
Oude Haagweg
Previous
Next
Volg MBS Cascobouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Cascobouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32172252
Btw-nummer: NL822336601B01