Hoogspanningsstations

MBS Cascobouw is alweer een aantal jaren de partner in het bouwen van Hoogspanningsstations. En een specialisme als deze ontstaat nooit toevallig zo weet iedere aannemer. Hiervoor is de nodige kennis, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit en besef van veiligheid voor nodig.

Op veel plaatsen in Nederland wordt op dit moment het elektriciteitsnet verbeterd en uitgebreid. Hierin is MBS Cascobouw de “leading partner” voor de verbouw en nieuwbouw van de hoogspanningsstations van onze energieleveranciers in Nederland.

Het spreekt voor zich dat expertise, veiligheid, kostenbesparingen en snelheid in combinatie met efficiëntie de belangrijkste speerpunten zijn in en op de bouwlocaties onder hoogspanning.

Met een gerust hart kunnen de opdrachtgevers van MBS Cascobouw de uitwerking , productie en levering uit handen geven. In alle rust kan de aannemer er op toezien hoe de ruwbouw tot stand komt binnen de strenge kaders en pakketten van eisen welke gesteld zijn aan de bouw van hoogspanningsstations. Als de trafo op zijn plek staat kan de afbouw starten, zodat binnen mum van tijd de stations kunnen meedraaien in het net.

Wordt u benaderd als aannemer voor een opdracht onder hoogspanning, aarzel niet, bouw met MBS Cascobouw als partner. De ervaring en expertise van MBS Cascobouw zorgen voor het beoogde rendement.

Hoogspanningsstations
Hoogspanningsstations
Hoogspanningsstations
Hoogspanningsstations
Previous
Next
Volg MBS Cascobouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Cascobouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32172252
Btw-nummer: NL822336601B01