Utiliteitsbouw

Met MBS Cascobouw haalt u een ervaren en risicodragende ‘allround’ partner binnen voor het engineeren, produceren en monteren van uw complete prefab betoncasco binnen de utiliteitsbouw. Binnen de utiliteitsbouw bouwen wij onder andere casco’s voor zorginstellingen, scholen en universiteiten, bedrijfspanden en appartementencomplexen. Daarnaast zijn wij actief binnen de sportwereld waar wij prefab zwembaden en casco’s voor topsportlocaties leveren.

Diensten binnen de utiliteitsbouw

U kunt op diverse manieren gebruikmaken van onze diensten. Enerzijds kunnen we u het prefab casco aanbieden inclusief engineering in diverse categorieën of via een BIM traject. Anderzijds kunnen we de totale ruwbouwfase bij utiliteitsbouw voor onze verantwoording nemen. Bij beide opties onderscheidt MBS Cascobouw zich door een professionele aanpak, duidelijke en harde afspraken, een strakke planning en een grote eigen KOMO gecertificeerde productielocatie (MBS Vianen). Deze gestroomlijnde werkmethode levert u als opdrachtgever een aanzienlijke tijds- en dus financiële besparing op.

Veel ervaring met utiliteitsbouw

Met een aanzienlijk aantal complexe projecten hebben we veel waardevolle ervaring opgedaan binnen de utiliteitsbouw. Om deze reden zijn we steeds vaker betrokken bij grootschalige projecten met een hoog risicoprofiel of projecten waarbij een hoge mate aan kennis en ervaring vereist zijn. Kijk bij onze projecten om een beeld te krijgen van de projecten die wij binnen de utiliteitsbouw hebben gerealiseerd.

Hogeschool Utrecht
Locatie Amersfoort
Hotel Breeze
Locatie Amsterdam
Eden hotel
Locatie Amsterdam
Previous
Next
Volg MBS Cascobouw

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Cascobouw
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32172252
Btw-nummer: NL822336601B01